Tjänsteresor

Förvaltningar och bolag inom Göteborgs och Mölndals Stad, Härryda kommun samt Västra Götalandsregionen kan erbjuda sina anställda tjänsteresor genom Göteborgs Stad.

För resor i tjänsten

En tjänsteresa är en taxiresa i tjänsten med personbil eller rullstolsbuss. Man kan åka inom följande kommuner: Göteborg, Kungälv, Kungsbacka, Lerum, Ale, Härryda, Partille, Öckerö och Mölndal.

Vem kan åka tjänsteresa?

Göteborgs Stad Färdtjänsten erbjuder förvaltningar och bolag möjlighet att boka tjänsteresor för sina anställda och eventuella klienter. Arbetsgivaren måste ha beställt tjänsten av Färdtjänsten.

Alla fordon som kör för oss är miljöfordon

Vi ställer höga krav på förare och fordon.  Alla fordon som används ska vara miljöfordon och de får vara maximalt 5 år gamla. Vi har också krav på hur mycket koldioxid som fordonen får släppa ut.

Vill du ha fler fickfoldrar?

Vi har fickfoldrar med information om hur du bokar en tjänsteresa. En folder i bra format att ha i plånboken. Vill du ha fler fickfoldrar till din verksamhet kan du höra av dig till oss så skickar vi det till dig. Mejla oss i så fall på info.serviceresor@trafikkontoret.goteborg.se.